Beheer

Goed beheer van uw IT Beheer zorgt voor rust en zekerheid. Het juiste IT beheer behoort een positief effect te hebben op de gehele organisatie. Het correct en efficiënt beheren van je IT omgeving resulteert in maximaal geoptimaliseerde bedrijfsprocessen, dit leidt weer tot positieve resultaten in aspecten als klanttevredenheid, productiviteit, winstgevendheid en concurrentievermogen.

DIQQ is een jonge & hard groeiende onderneming die een nauwe samenwerking heeft, en onderhoud, met IT partner Sycade. Door deze intensieve samenwerking staat DIQQ zelf met 1 been in de IT en is zo altijd perfect op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends & ontwikkelingen binnen de IT.

Beheer? De procedure;

 1. Kennismaking
  Wij vinden kennismaking de basis voor een goede en langdurige samenwerking. Wij zijn geïnteresseerd in wie jullie precies zijn en welke werkwijze jullie hanteren. Met deze informatie kunnen wij aan de slag.
 2. Vraagstelling
  Scope is een van de belangrijkste begrippen uit het projectmanagement, en toch is het tevens een van de begrippen waar de meeste verwarring over bestaat. Lastig is ook dat er geen Nederlandse vertaling is die de lading helemaal dekt. Strekking, reikwijdte, bereik – het komt in de richting, maar het is te beperkt. In een notendop komt het er op neer dat de scope van een project bepaalt waar de grenzen liggen. Wat maakt nog deel uit van het project, en wat niet meer? De scope van een project kan op allerlei manieren gedefinieerd worden, maar wordt in de eerste plaats bepaald door wat uiteindelijk met het project bereikt moet worden. Wij houden van uitdagingen en zullen ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat beloven wij!
 3. Werkwijze
  We maken vooraf glasheldere afspraken over het serviceniveau en spreken een vast maandbedrag per business unit of medewerker af. Hiermee heeft u direct grip op uw budget en voorkomt u vervelende verrassingen.

  1. U heeft toegang tot een team met vele verschillende IT-expertises
  2. Volledige ontzorging door een vooraf afgesproken serviceniveau
  3. Snel hulp bij vragen en storingen
  4. Hoger rendement door focus op je eigen bedrijfsactiviteiten
  5. Optimale bescherming tegen hackers, virussen en malware
 1. Contract
  Wanneer u als een samenwerking wilt aangaan zal er verder contact volgen met een consultant van DIQQ om het verdere papierwerk in orde te maken.