Software op Maat

Ultieme software door kennis en communicatie. Door goed te kijken naar uw organisatie, klanten, partners en processen leveren wij software waar u bedrijf beter door presteert.

DIQQ is een jonge & hard groeiende onderneming die een nauwe samenwerking heeft, en onderhoud, met IT partner Sycade. Door deze intensieve samenwerking staat DIQQ zelf met 1 been in de IT en is zo altijd perfect op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends & ontwikkelingen binnen de IT.

Software op Maat? De procedure;

 1. Kennismaking
  Wij vinden kennismaking de basis voor een goede en langdurige samenwerking. Wij zijn geïnteresseerd in wie jullie precies zijn en welke werkwijze jullie hanteren. Met deze informatie kunnen wij aan de slag.
 2. Vraagstelling
  Scope is een van de belangrijkste begrippen uit het projectmanagement, en toch is het tevens een van de begrippen waar de meeste verwarring over bestaat. Lastig is ook dat er geen Nederlandse vertaling is die de lading helemaal dekt. Strekking, reikwijdte, bereik – het komt in de richting, maar het is te beperkt. In een notendop komt het er op neer dat de scope van een project bepaalt waar de grenzen liggen. Wat maakt nog deel uit van het project, en wat niet meer? De scope van een project kan op allerlei manieren gedefinieerd worden, maar wordt in de eerste plaats bepaald door wat uiteindelijk met het project bereikt moet worden. Wij houden van uitdagingen en zullen ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat beloven wij!
 3. Werkwijze
  Wij geloven dat wij onze klanten beter en sneller begrijpen, door onze technische achtergrond, gecombineerd met een innovatieve business visie. Wij zijn specialisten in Microsoft .NET en ondersteunen zowel grote als middelgrote bedrijven bij het oplossen van automatiseringsvraagstukken.
  Ons talent is opgevallen bij externe partijen, deze partijen huren ons op regelmatige basis in om projecten op locatie uit te voeren. Dit doen wij graag! Ons Microsoft .NET team staat altijd paraat om u van dienst te zijn met onze uitgebreide kennis en kunde.
 1. Contract
  Wanneer u een samenwerking wilt aangaan zal er verder contact volgen met een consultant van DIQQ om het verdere papierwerk in orde te maken.