Werving & Selectie

Wanneer u als bedrijf zijnde er voor kiest om gebruik te maken van de Werving & Selectie diensten van DIQQ, maak je van jouw probleem ons probleem. Op dat moment wordt namelijk alles in gang gezet om u zo snel mogelijk van de perfecte kandidaat te voorzien.

DIQQ is een jonge & hard groeiende onderneming die een nauwe samenwerking heeft, en onderhoud, met IT partner Sycade. Door deze intensieve samenwerking staat DIQQ met 1 been in de IT en is zo altijd perfect op de hoogte van de laatste nieuwtjes & ontwikkelingen binnen de IT.

Ons ultieme doel is om u, als bedrijf, volledig te ontzorgen met als resultaat dat u aan het einde van de rit de juiste kandidaat heft gevonden

De procedure;

 1. Kennismaking
  Wij vinden kennismaking de basis voor een goede en langdurige samenwerking. Wij zijn geïnteresseerd in wie jullie precies zijn en welke werkwijze jullie hanteren. Met deze informatie kunnen wij aan de slag en maken wij een op maat gesneden (voor) selectie van profielen.
 2. Profiel
  Door aan te geven wat jullie graag zien in een kandidaat kunnen wij, door onze jarenlange bewezen ervaring, relevante kandidaten voorstellen. Deze kandidaten worden vooraf getest & gescreend door een developer. Dit bespaart jullie en ons tijd.
 3. Voorselectie
  We starten een marketingcampagne specifiek voor de besproken openstaande vacature.Wat wij hiermee bedoel is dat wij de aanvraag uitzetten op alle mogelijke manieren:

  • Vacature uitzetten in ons eigen netwerk (meer dan 10.000 IT professionals)
  • Vacature uitzetten op jobboards zoals bijv. Freelance.nl, Monsterboard, etc.
  • Linkedin & Facebook campagne
  • Etc.
 4. Selectie
  U krijgt uitgebreid de gelegenheid om de voorgestelde kandidaten te spreken en/of een test te laten maken, dit kan bij jullie maar ook bij ons op kantoor. Weet wel dat de kandidaten vooraf al technisch gescreend zijn door onze eigen inhouse IT specialisten. Toetsing van het sociale en communicatieve aspect komt voor rekening van een ervaren IT consultant.
 5. Aanbod
  Perfecte kandidaat gevonden? Een ervaren consultant van DIQQ zal samen met u de contractuele verplichtingen doornemen en zo de (nieuwe) samenwerking definitief maken.
 6. Evaluatie
  Een Werving & Selectie procedure is maatwerk. Uiteraard doen wij er alles aan om het gehele proces zo soepel en goed mogelijk te laten verlopen. Omdat wij kwaliteit en transparantie zien als pijlers van onze organisatie evalueren wij, samen met u, het gehele proces. Opmerkingen, complimenten maar ook aandachtspunten zijn altijd welkom en bevorderd het proces voor de toekomst.